Guldsmed Surel - Velkommen hos Guldsmed SUREL
Menu

Smykker fra Per Borup Design

Det var en smilende herre ved navn Per Borup der i sin tid kom ind ad døren med de mest fantastiske smykker, svunget elegant i guld og hvidguld og med brillanter placeret asymmetrisk og unikt.
I dag er det 2. og 3. generation der lige så begejstret arbejder med Per Borup smykker og der har også været en voldsom tilvækst af smykke-serier med meget forskelllige former og udtryk.

Alle serier har et navn og der er mange varianter, så du sagtens kan sammensætte de smykker du synes bedst om. Per Borup har også den fantastiske serie der hedder Changeling. Hvert smykker fra denne serie sælges med tre forskellige ædelstenskugler efter eget valg.
Det er genialt, for du kan med et snuptag ændre udseendet af din ring, dit vedhæng eller dine øresmykker. Det kan være stilfuldt, iøjenfaldende eller yndigt alt efter hvilken kugle du vælger.

Vi er mange hos Guldsmed SUREL der er faldet for Changeling serien og de øvrige smykker fra Per Borup Design.


— Annette Surel

© 2022 Guldsmed Surel. Design af dripa.

Vil du være blandt de første?

Som modtager af vores nyhedsbrev er du altid blandt de første til at få besked om events, særlige udsalg og nyheder. Du modtager også lærerig info om sten og smykker og gode råd til at vedligeholde dem.

Tilmeld dig herunder!