Guldsmed Surel - Kom forbi vores butik i Vestergade og se vores store udvalg
Menu

Butikken

Hos Guldsmed SUREL er vi altid parate til at hjælpe med store såvel som små ønsker og drømme. Uanset om du har et specifikt ønske, eller kun en idé om, hvad du leder efter, er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige smykke. 

Vi forhandler flere anerkendte brands som Ole Lynggaard Copenhagen, Spirit Icons, Heiring og mange flere, og så har vi en unik mulighed for at få fremstillet specialsmykker til dig – lige efter dine specifikke ønsker. Du er med i hele processen, og det vigtigste for os er at nå frem til det helt rigtige resultat. 

Vi har stor ekspertise inden for diamanter og ædelsten, så ingen ønsker er for store til os. Du kan derfor trygt regne med, at vi gør vores absolut bedste for at imødekomme din idé. 

Skal du have huller i ørerne tilbyder vi også dette. Vi bruger det svenske mærke Blomdahl, der laver ørepiercinger i medicinsk titanium eller plastik.
Pris i DKK

  • 1 hul: 250,-
  • 2 huller: 450,-

Vores webshop er blot et lille udsnit af vores sortiment. Savner du et særligt smykke, så kontakt os endelig i butikken, på mail eller telefon. Vi er altid klar til at hjælpe.

Vi glæder os til at se dig!

Kærlig hilsen

Os – Team Guldsmed SUREL

© 2022 Guldsmed Surel. Design af dripa.