Guldsmed Surel - Kom forbi vores butik i Vestergade og se vores store udvalg
Menu

Odenses ældste og familiedrevne guldsmed

Siden 1906 har Guldsmed SUREL været en del af bybilledet i Vestergade i Odense. Butikken blev grundlagt af Jean Surel Senior og hans kone, Lykke. Inden familien slog sig ned i Odense og blev selvstændige erhvervsdrivende, havde Jean Surel Senior arbejdet på flere af datidens anerkendte værksteder i både Berlin og Paris.

I dag drives virksomheden af barnebarnet til Jean Surel Senior, nemlig Annette Surel, der er vokset op i smykkebranchen. Hun husker allerede som barn de første møder med personerne bag nogle af de brands, virksomheden samarbejder med i dag og lærte allerede dengang, at det ikke er smykkets værdi, der skal afgøre dets betydning for dig. Det er følelsen du har, når du bærer smykket, der er det altafgørende.

Annette er uddannet gemmolog fra Idar-Oberstein i Tyskland og senere hen diamantgradér. Hendes uddannelse, kendskab og mange års erfaring gør hende til en ekspert i branchen. Udover sin daglige gang i butikken, har Annette Surel også undervist kollegaer fra andre butikker i diamantviden.

© 2022 Guldsmed Surel. Design af dripa.