Guldsmed Surel - Velkommen hos Guldsmed SUREL
Menu

14 kt. guldvedhæng med brillanter, Twigs Changeling, Per Borup

13.225,00 kr.

Smukt vedhæng udført i 14 kt. guld, med i alt 0,07 ct. TW VS brillanter. Vedhænget er designet af Per Borup Design, og er en del af serien Twigs.
Vedhænget er et Changeling vedhæng, hvilket giver mulighed for at bære den samme ring med forskellige udtryk. Stenene i Changeling vedhængene, ringene og armringene er udskiftelige, hvilket gør dem ideelle til enhver anledning.

Med hvert Changeling guldsmykke følger 3 valgfrie Changeling kugler*, mens der med hvert Changeling sølvsmykke medfølger en enkelt kugle.
Yderligere kugler kan købes separat til 940,- kr. pr. stk., og tahitiperlen for 2.380,- kr. pr. stk. **

Se udvalget af Changeling kugler på sidste billede. Ringene fremstilles i både 14 kt. rosa-, hvid- og gulguld og kan også speciallaves i 18 kt. Kontakt os via e-mail for prisoplysninger.

Se hele vores udvalg af Per Borups Changeling smykker under kategorien Changeling.

*Bemærk: Maksimalt 1 af de 3 medfølgende kugler kan være en perle. Tahitiperlen skal købes separat og kan derfor ikke vælges som en af de medfølgende kugler.

OBS: Denne vare kan ikke bestilles online. Skal bestilles på mail, telefon eller i vores fysiske forretning i Odense.

** Changeling vedhængene sælges uden kæde.

Ikke på lager

Varenummer 39-920VX Mærker , , , Typer ,

© 2024 Guldsmed Surel

Vil du være blandt de første?

Som modtager af vores nyhedsbrev er du altid blandt de første til at få besked om events, særlige udsalg og nyheder. Du modtager også lærerig info om sten og smykker og gode råd til at vedligeholde dem.

Tilmeld dig herunder!